Lampe Berger Paris verkooppunt

Vele soorten geuren en branders

Thelma Kado’s kadowinkel in Heeswijk Dinther is een officieel Lampe Berger verkooppunt. Je kunt er terecht voor vele Lampe Berger producten, zoals de starterset, de brander en natuurlijk vele geuren, waaronder de geurstokjes.

Natuurlijk kun je bij Thelma Kado’s ook slagen voor een origineel cadeau, met bijvoorbeeld een persoonlijk samengestelde Lampe Berger giftset en diverse navullingen, met de lekkerste en nieuwste geuren.

Het gebruik van Lampe Berger is een geweldige ervaring. Dit komt door het eenvoudige gebruik, de heerlijke geuren en de perfecte werking. Bij Thelma Kado’s vind je daarom alle ingrediënten voor de optimale Lampe Berger ervaring.

lampe berger paris parfum olie geur

Wat is Lampe Berger?

Lampe berger reinigt de lucht als geen ander, dankzij een exclusieve gepatenteerde brander en is daarom de meest betrouwbare luchtzuiveraar. Door middel van een katalytische verbranding reinigt het de lucht in de omgeving.

Boven de lont zit een steentje, die je ongeveer 3 minuten laat branden. Zodra het steentje heet is reinigt het katalytisch je huis. Als je wil switchen van geur, hoef je niet per sé een nieuwe lont te kopen. De geuren lopen prima in elkaar over.

Wel is het belangrijk dat je de originele Lampe Berger oliën gebruikt, om een goede werking van je product te kunnen garanderen.

Thelma Kado’s: Lampe Berger specialist in Heeswijk Dinther

Thelma Kado’s is een kleine, maar gezellige kadowinkel in Heeswijk Dinther, gespecialiseerd in Lampe Berger. Met meer dan 40 verschillende geuren en vrijwel alle producten slaag je geheid bij Thelma Kado’s.

Woon jij in Heeswijk Dinther en ben je op zoek naar een professionele luchtreiniger voor in huis of op kantoor? Kom dan naar de Sint Servatiusstraat en laat je adviseren door Thelma.